Hieroja-osteopaatti

Olen valmistunut hierojaksi Oulun aikuiskoulutuskeskuksesta vuonna 1992. Ortopedinen osteopaatti koulutuksen olen suorittanut Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa jaTEO:n rekisteröinnin sain vuonna 2002.

Osteopatia on turvallinen ja tehokas manuaalisen terapian hoitomuoto, jossa erilaisilla mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyillä hoidetaan nivelten, lihasten ja hermoston kiputiloja ja toimintahäiriöitä.

Lisäksi osteopaatti käyttää hoitokeinoina teknistä hierontaa, erilaisia liikehoitoja sekä antaa tarvittaessa sopivia kotiharjoitteita.

Hyvä kliininen tutkimus tehdään ennen hoitoja . Tutkimuksella voidaan selvittää vaivan syyt ja samalla sulkea pois riskitekijät, jotka estävät annettavan hoidon. Näin hoito voidaan kohdistaa tarkasti ongelmakohtaan.

Käytän Lojer Manuthera-hoitopöytää, joka on suunniteltu erilaisten alaselän ongelmien hoitoon, mm. välilevyperäisiin ongelmiin sekä alaselän pehmytkudoksien käsittelyyn.

Lisäksi käytössäni on TR manual multifunction erikoisliikehoitopöytä, joka on suunniteltu erityisesti rinta- ja kaularangan hoitoihin. Pääosan vapaat liikeradat mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan hoidon kaularangan alueelle. Samalla hoitopöydällä voidaan parantaa tehokkaasti myös rintarangan liikkuvuutta ja pehmytkudoksien aineenvaihduntaa.